Alhamdulilah
Saturday, 14 July 2012 ❖ 6:55 pm | 0 Comment [s]

Hye , aku nak cerita nie pasal  dy , Alhamdulilah Aku dha bole lupe kn dy sikit-ll ....Susah juga lupa kn dy , Setiap malam aku nangis. Huhh. sedih je. :'( .. Now , Kawan-ll aku happy kn aku. Aku nie harap je mcm gengster tpi hati aku ade taman tau... erm , Aku akan try lupe kn kau wahai lelaki , Hati aku sakit bile kau sakit kn hati aku. Tapi , aku tk akn buang gmbar kau kat wallpaper phone aku :D

 Tu je lha Malas nk cerita lagi, Bye Assalamualaikum :D


                                                                      -AJ-


Older Post | Newer Post

Welcome Note

Welcome To My Blog! Hai I'm ika.Please be nice here and enjoy your stay! :D
Facebook
Twitter




Chit Chat here!



Template Designer:
Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: