Raya Ohh Raya
Monday, 20 August 2012 ❖ 11:33 pm | 0 Comment [s]

Hy ,, dha lama aku tk bukak blog aku nie ,Terlebih berhabuk nie ha.. Hy , semua , apa khabar, sihat? Aku mcm nie lha semakin tembam.ewkwkwkkwwkkw

Ha, mcm mana raya ? okeyy ? Baju raya warna apa? Raya kat mana? Huh , mesti best kn raya kat kampung . Aku tak de kampung ,raya kat rumah je lha. ha, raya-ll nie mesti korang beraya kan , ha, bnyak tk duit raya . Aku ? wkkwkwkw, belum beraya lagi . Bosan tahu raya duduk rumah , Wkkkwkkwkwk

 Yang pasti Kite kene Enjoy raya nie , Tapi enjoy-ll jugak yg PMR and SPM tu jangan nak enjoy sangat , Yang PMR jgn lupe kertas PMR belum habis, Yang SPM jangan lupe Trial Spm belum start lagi :D

  Di kesempatan itu , Saya Nur Atikah Binti Jamaludin , ingin menyusun sepuluh jari ,ingin meminta maaf kat awak -ll semua , Jika aku ade terkasar bahasa,tercakap lepas , or ter-ll lha kan , aku mintak maaf. Aku dha maaf kn dha segala kesalahan korang kat aku , Dan aku nk ucapkan

                                 "Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin "
Ikhlas dari saya : Nur Atikah
                                               
Wkwkkwkwkkwkw , dha lha aku malas nk tulis lagi nie., Bye ,Assalamualaikum :D


                                                                ~NA~


Older Post | Newer Post

Welcome Note

Welcome To My Blog! Hai I'm ika.Please be nice here and enjoy your stay! :D
Facebook
Twitter




Chit Chat here!



Template Designer:
Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: