Perempuan
Friday, 31 May 2013 ❖ 12:42 pm | 0 Comment [s]

Asaalamualaikum :)) . Haiii , korang ape khabar ? sihat ? dah lama tak on blogger . berhabukk dah :(( hmm nak cerita ni ....

Best ke sakitkan hati perempuan ? Best ke buat perempuan menangis ? Best ke buat perempuan kecewa ? awak kene tahu what goes around will comes around tau :') so jangan lah sakit kan hati perempuan . Perempuan ni lembut je hati dia ,sanggup terima awak seadanya . Nak bukti ? macam ni , perempuan sanggup tunggu awak bila awak putus dengan dia , dia sanggup maafkan awak kalau awak buat salah .

Awak tahu tak perempuan sanggup bangun malam semata-ll nk text dengan awak . Perempuan sayang kan awak tp kenapa awak main main kan perasaan dia ? kenapa ? Kalau awak tak sayang dia kenapa awak mintak couple dengan dia ? sebab pertahruhan dengan kawan awak ? sebab saja nak main-ll kan hati perempuan ?ssebab awak nak ade gelaran ad gf ? atau sebab awak betul-ll sayang kan dia ?

Ingat ! Perempuan  kalau sekali je dia sakit hati dengan lelaki , susah dia nak maafkan atau terima lelaki tu balik . Hati dia dah terlalu sakit dengan lelaki ! And last sekali , Ingat lah WHAT GOES AROUND WILL COMES AROUND BOY ! :))

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

                                                             Xoxo Ikaa


Older Post | Newer Post

Welcome Note

Welcome To My Blog! Hai I'm ika.Please be nice here and enjoy your stay! :D
Facebook
Twitter




Chit Chat here!



Template Designer:
Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: